........


No time to think , my turn to go ...

Kan inte sova ...

Kan inte sovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,  Vad är det för fel på mig  ?  
Folk i min msn e såååå tråkiga har bara 9 online Suuckk ....
Inga sms ......
Juu fick nyss en sms från Cuba .....
MEn Har inga pengar för att svara kom jag på ..
Är hungrig som vanlig och om jag försätter med att äta på nätterna kmr jag gå upp 15 kg ...
Vill tattuera mig nunununu nu nu nu  ..

Känns som att livet jävlas med mig just nu  !!!

Vill vara brun och vill ha SOL !!!!


Ps. En viss människa verkar ha blivit våldtagen på väg hem , han gick för att köpa cigg men kom aldrig txb till msn .... Vet ni något om honnom lämna en kommentar . Tack !! MVH.


CSKA by user81614

P?

För nån dag sen började jag ta p-piller och jag kan bara säga att jag mår pisss , har haft huvudvärk sens jag tog första pillen , har fått massa finnar , och är på en sån där dåligt humör och har gått upp i vikt . Så jag har bestämt mig för att sluta med dem . Ska nog boka tid och prata med barnmorska om det men jag vägrar stoppa in en tablett till !!

Har ni haft samma problem med p-piller ??
Hur som helst så har jag tvättat och städat idag , känner mig as duktigt :) nu är det en varmtbad och tv som gäller !!!


091125

Idag har jag varit i skolan sen så drog jag till Kista med Dayans , dem har öppnat nya butiker och sånt. Sen så var Kenzas kompis den där Dj inne på New yorkens och spelade musik , inte riktigt min smak men men . Träffade så många personer att det inte var sant haha .
Sen så ringde Anto mig , blev jätteglad när hon ringde , hon har fixat lägenhet så jag e så glad för hennes skuld :) Ska se om jag åker till henne på fredag :)

Måste röra på mig och köpa lite tvättmedel måste tvätta klockan 5 buhuu :(

Har ingen kamera eftersom min är trasig men ska försöka ta pappas och fota hur mitt hår blev :)
 ( En bild jag tog till nån skolprojekt )

Trött !!


Jag har hunnit med nästan allt , färgade håret ( det blev ju mörk som fan ) buhuu :( men men det får jag leva med ...
Efter det så kom Vicki till mig , det var längre sen så jag blev jätteglad över att se henne ,  som vanligt tvingade hon mig till en fest och jag tackade ja för hon åker ju snart o ville vara med henne . När jag var på festen kännde jag att jag ville hem jag orkade inte sitta där o kolla hur alla dansade och hur äckliga vissa killar kan vara .

Exempel : 
 En kille satt sig brevid mig o bad mig att dansa med honnom,  minst 5 gånger till sist tackade jag "aa",  men bara för att slippa honom , medans vi dansade kom han nära o nära mig och jag sa  "EEhh " och backade ett steg men så  kom han och tog på min rumpa !!!  jag blev så sur  , finns ingen repekt längre . Sen så ville han ha mitt nr HA HA jag bara skrattade och gick där ifrån .

Men nu är jag hemma och det känns skönt , åt så mkt tårta och godis idag att jag känner på mig att jag kmr spräckas snart  .

Imorgon ska jag kanske käka lunch med min bästis , han vet att jag är ledsen,  och så vet han oxå att en av sakerna som gör mig glad är MAT  så han bjöd mig på det . Kommer bli riktigt mysig har saknar han  massor !!

 jag & Vicki i sommras :)

21/11/09

God morgon !

Idag har jag ångest över nästan allt , mitt hår ser typ röd/orange ut och jag klarar inte av att se mitt hår så varje dag jag får lust och gråta  , dessutom är jag sjuk blek och osminkad jag ser verkligen sjuk ut . Så mina planer till idag ska bli att sola och färga håret mörkare . Det kommer kännas mer som jag , är så van att se mig med mörk hår . Men till studenten ska jag ha ljusbrun igen :)

Måste också till kista och lämna txb en sak och köpa lite ljus mina är slut :( , vi får se om jag hinner .


I feel so much stronger ...

Jag har kommit fram till att jag har saknat detta med bloggen , speciellt  när jag är ledsen som nu behöver jag sitta ner och bara skriva , det gör mig bra , ganska bra .

De senaste månaderna har varit väldigt speciella för mig , det har hänt massa saker och de flesta har varit helt underbara .
Jag har lärt känna en väldigt speciellt , lite envis människa , men samtidigt jävligt söt . Han har fått mig att tänka annorlunda att se den positiva med livet även om han själv inte har märkt detta , så har jag lärt mig så mkt mer än vad jag trodde jag kunde lära mig av bara en kille ...
Han fick mig och börja gilla skumma reggeaton & tekno låtar som nu har tagit över min mp3 när i den förut fanns bara massa rock  , reggea och pop .
Jag lärde mig så mkt av honnom som jag inte orkar ta upp nu , jag mognade som fan
Men allt har ett slut , och så är det med livet , men jag stannar med alla finna minner ...  


...


RSS 2.0