Sov gott

Ska upp 4 men som tur ska både jag och Camilla jobba tsm så då får jag sällskap på väg till jobbet. Så kul att hon jobbar extra hos oss ibland :)
Vi behöver ju extra personal så det är perfa!


Nu ska jag sova


Hollister

Vaknade ganska tidigt idag och gjorde
Mig i ordning.. Sedan åkte jag till stan och mötte min lilla syster. Hade inte träffat henne på hundra år.
Vi gick runt i stan och fastande i gallerian för den nya hollister butiken.. Det är seriös den finaste butik jag varit i. Och det luktar så goooott där inne och det är så jävla bra stämning .. Musiken, belysning, inredning allt är ganska amerikansk och ja jag älskar amerika och jag är amerikansk av mig!! Så skulle jag kunna beskriva min stil,..

Det blev ialla fall lite shopping där.. Visar imorgon :) ska absolut ditt igen på bästa lön och skaffa mig en mjukis set :)


Efter att ha gått runt i Zara och bikbok och Inte hittat nått så bjöd jag ale på fika i waynes .. Sen gick jag hem :)

Nu sitter jag och min Roommate och kollar på criminal minds .. Godnatt



Fina shorts inne på Gina men som vanlig fanns inte min storlek


Clean

Gjort ren mina borstar :) jag tycker att man borde göra det varannan vecka och då använder jag diskmedel istället för schampo :)

När jag skulle gå och köpa foundation här om dan så märkte jag att Mus har bytt utseende på flaskorna igen!! Undrar hur oftas de gör det :/ alltid när jag köper ny så får jag en annorlunda flaska


Mys

Min dag igår var hur mysigt som helst.. Kom hem från jobbet med glass, tidning och choklad :) det regnade ute och jag tände en doftljus :)

Idag ska jag till stan och handla lite grejer .. Det blir nog att handla mat på väg hem.. Funderar på att göra min Goda köttfärsås idag mmmums :)
Funderar på om jag ska ha gummistövlar idag mmmm


Favoriter



Once upon a time ♥




Vampire diaries ♥



Gillar ni dessa? eller är det bara jag som gillar sagor och vampirer? 


Instagram

@grettiii


Mitt hem

Såhär ser det ut just nu helt stökigt men det bjuder jag på


Mitt hår

Efter att ha haft rött och färgat på med brunt så har jag fått en jätte fin färg :) som jag trivs i !


Vad tycker ni ???


Nytt

Efter att ha gått runt hittade jag till slut ansiktkrämen :) fick en serum
På köpet så det var ett stort plus !

Tack Grechi för ditt tips jag har använt samma kräm men fått en massa finnar av den :(

Annars köpte jag ett par jeans men de ska jag lämna txb imorn pga fel storlek:( en Mascara behövdes har ju tappat bort min, fråga mig inte hur jag lyckas för det vet jag inte.

Uppdaterar sen nu ska jag laga mat


Baksmällan

Igår var vi först på Vapiano och åt super god pasta med kyckling i svampsås.. Sen blev det några glas .. Efter det drog vi direkt till Puré. Det va ganska kul.. Det som hände sen håller jag för mig själv men det va super mysig kväll. Träffade mina tjejer som jag hade saknat så mkt :)

Idag vaknade jag i en soffan och var bakis som fan.. Så jag och Mr åkte in i stan och åt på Texas Burger.. As god fajita sallad med guacamole, gräddfil och taco sås .. Mummms

Runt 3 tiden åkte jag hem och här har jag suttit vid datan och sovit en massa.. Ver lnte om jag kmr orka med jobb imorn för jag känner att jag är inte 100 frisk börjar bli förkyld !



Inga bra bilder min Iphone är sämst


Ginatricot

Synd bara att de sitter så tajta och korta på mig. Ahs bjuder på lite skinka såhär
Tidigt på
Morgonen !

MÄRKTE NYSS att alla mina inläggs jag gjorde igår var sparade alltså fick jag publicera om alla:/ hatar bloggs app.


Ram

Funderar på att köpa nytt spegel och lägga ramen mellan de två. Skulle bli så snyggt.

Måste ta ut bilder som jag ska sätta upp. Men jag vill inte ha fula bilder. Ditt ska jag bara sätta upp snygga coola bilder :)


Klick

Såhär ser min lilla ettan just nu.. Mysig


Dagens

Jeans och Ramones tshirt


Härliga lediga dag !

Jag är verkligen trött som vanligt alla vet om det.
Men nu i helgen ska jag verkligen vila som fan.. Idag flyttar min Roommate in och det kommer bli spännande :). Annars har jag inte gjort så mkt. Fick panik igår när jag insåg att min foundation var slut och att mina vita skor hade gått sönder.
Så jag sprang ner till Vby centrum
Köpte foundation och ett par converse. Har egentligen inte råd med detta men det är ett måste!

När jag köpte foundation så fick jag den där clinique set av den gulliga kassa tjejen som plåsten på såren för att jag hade fått vänta länge.

En nagellack och keps fick oxå följa med hem. Kände att nu när jag springer och det är så solig så kmr jag att behöva en keps .. Det går inte så bra att springa i glasögon har jag märkt.....

Idag måste jag verkligen köpa en billigt ansiktskräm mitt hud är verkligen torrrr och det känns inte bra.. Mat måste jag handla med. FAN



In love


Äntligen måndag

Måndagar för mig betyder att jag är ledig :) och det känns as skönt. Just nu ligger jag i sängen och vilar . Har egentligen 100 saker att göra men jag hittat inga krafter. Jobbade hela förra veckan plus helgen :(

Har varit ute och handlat lite food. Gud vad det är kallt där ute. Storm :(
Ska upp och fixa köttfärsås med pasta.


Nästa helgen flyttar Camilla hit, Roommate och det kmr kännas skönt att slippa vara själv. Nu ska jag laga mat hörs


Jgbfbcbjjil

Jag har stor handlat eoooo stolt !!


Lost

Idag jobbade jag några timmar extra. Sen sov jag resten av dagen. Lagade mat och bakade paj .. Imorn ska jag jobba och sen blir det yoga dags :) ska bli så kul att träna igen.. det var en vecka sen. Pga mitt halsont som vägrar försvinna men nu ska jag verkligen skita i den !!
Kollar just nu på lyckan i La .. Osäkra tjejer


saknar dig mindre och mindre


Loreen

Nu är jag på
Väg mot min chef där vi ska samlas
Ungefär 30 pers och kolla på melodifestivalen.. Äta och ha det mysigt :) jag hejar på Looren !! Hon måste vinna hela skiten !!!!!!


Jag har på mig gummistövlar från Viking , jeans och min snygga linne från Christian audiguier som jag fick av Daniel förra året :)


Ha en trevlig kväll allihopa


Olå

Jag har tränat idag med mina härliga arbetskamrater vi körde afrodans och jag håller verkligen på att dö av träningsvärk redan ! Usch men nu kör vi hårt med träningen :)


Orkar inte sitta hemmmaaaa

Jag håller på att bli tokig! Orkar inte vara hemma. Vill bli frisk och ut och jobba ! Ååååååååå


Fortfarande sjuk

Tjena tjoo. Idag har jag bara sovit en massa
Och vilat för det mesta. Annars har jag verkligen mått skit ! Min hals gör så ont att jag kan knapps svälja :/ usch! Åker hem till mig idag. Känns som att det är dags att komma hem och fixa lite hemma. Går förbi Coop och handlar lite mat och mediciner samt glass . Kan sitta hemma och ha tjejkväll med mig själv .. Det behövs ! Mitt hår ser så ofräsh ut och min hud med ! Usch !!


RSS 2.0