Sjuk

Jag ligger hemma sjuk som
Fan. Både magsjuk och förkyld, hur lyckas man :) cola är min enda sällskap just nu... Buhuuuuuu


Mina jeans

Fick en kommentar av en tjej som
Undrade vart mina jeans är ifrån :) alltid kul när ni kommenterar :)

Ifall du menar dem jag har på denna bilden så är det från Ginatricot


Puss och kram
Mina kära nu ska jag nörda mig med
Once upon à time
Och sen blir det vampire dags :)


Världens bästaste mamma

Tack för de fina presenter :) snart är köket klart och då blir det dags för hallen och rummet :) lääängtar


Rödhårig


Jag hatar att vara så dum


BBBRRR

Jag fryser


Godnatt

Stannar hos min mor idag med! Orkar inte vara i mitt hus, ensam :/ jobbar imorgon och då ska jag efter jobbet handla lite grejer jag behöver. Får ju lön imorn !


Bara för att

Bara för att jag känner mig extra snäll idag ! Så kommer jag blogga oftare :) sitter på väg till mamma nu ska sova nu och imorn är det work work ! Föresten nån konstig människa skrev till
Mig på Facebook att han tänder på mitt namn !! Jaa ni gretel är ett het namn hahahaha


Trött på skiten !

Trött på att leka stark, på att inte bryr mig, låtsas som om jag mår bra när jag egentligen har en sånt stor smärta. Men det kommer ta slut snart jag ser slutet den är så nära, måste bara anstränga mig lite till. Een dag kommer jag sluta hoppas att det kan bli du och jag. Och den dag kommer jag inse att jag måste släppa dig helt för att kunna gå vidare.



En dag kommer mitt hjärta sluta slå för dig ..


Godmorgon


Saknar

Dig...... Så , att det gör ont


Godnatt

Snygga skålar och tallrikar från kosta Boda! Vill haaaaa


Godmorgon

Sitter och väntar på bussen och dricker te. Supermysigt att ta
Mig sig en termo med te när det är så kallt ute :) man blir ju varmt i kroppen. Ska jobba tills 12.30 sen blir det hem och sova är super trött .

Dessa gulliga fåglar kommer varje dag och äter på min balkong :)


Herregud

Vissa killar är ju sjuka i huvudet. Inte så konstigt att du inte hittar nån tjej, när du ringer mig för att säga och påminna om hur tjock jag har blivit! Och påpeka att det är Dags att börja träna? Hahahhaha
Vissa killar måste mogna upp!!
Och nej jag snackar inte om Daniel nu, han skulle aldrig säga sånt till mig.


Så vad tycker ni? Haha dags att börja träna our not??? Hahhaha säger bara en saK FUCK U. Jag trivs i denna kropp. Tack och hejdå


Sjukis

Hej hej jag har varit sjuk i några dagar men nu mår jag bättre :) idag har jag bara surit hemma, städat och tagit det lugnt :) målade naglar och lagade mat. Imorn börjar jag jobba på riktigt " eller àa som fast anställd :) känns super skönt ! Sedan måste jag till vby och lämna några filmer jag har hyrt:) kanske hämtar några saker jag har kvar hos Daniel. Vi får nog se har inga planer för morgondagen.
Nu ska jag kolla film dricka te och sova :) godnatt


Tacosss

Ska värma lite mat som blev över och duscha,kanske kollar på film... mmmmm
Är ialla fall ledig imorn så då ska jag SOVA ! i neeed THAT

Puss o kram

är

Vampire Lounge

Tjaa !

Jag mår helt okej eller aa jag lever ialla fall.. tror jag.

SKa nog skriva lite om vad jag har haft för mig de senaste dagar...

Haft en mysigt tjejkväll med tjejerna hos mig, där vi bl.a fixade varandras naglar och hår, kollade på film, åt Tacos och snackade massa skit ! ♥







♥Firade nyåret med mina vänner, och mina käraste tvillingar. Vi hade middag hos Marco och Elin, där vi åt hummer som förrätt, biff med potatisgratäng som varmrätt och cheescake med passionfrukt som efterrätt..... Massa drinkar och shotar.
Efter tolvslaget drog vi till Ambassadeur där vi festade vidare, sen fick Daniel ont i sina öron så vi drog till Solidaritet istället. För att sen äta var sin chessburgare på Max och sova i Solna stad.







Jag såg enkelt ut orkade inte fixa mig just pga jag va sjuk och frös otroligt mkt !

♥Jag har stort handlat mat helt själv hööhhöö, sjukt stolt att jag först gjorde en lista sen gick ut till Coop med min kärrings vagn jag fått av min far och bara stor handlade för en många hundralappar :D FRAMSTEG ! 




 ♥ Fyndat en massor på mellandagsrea, men orkar inte vissa allt, får väl ta det en annan gång.. Det blev ialla fall 4 linnen, 2 bluser, 2 cardigan och 3 parfymer.. samt lite underkläder.





♥ Har varit mkt hos mina föräldrar, dels för att jag har saknat dem och sen för att jag känner mig så otroligt ensam.. men aa :)

HAr jobbat mkt Bland annat ...

Och igår var jag på Vampire lounge !! FAVORITSTÄLLET !!!!
En massa goda drinkar och Ice crem drinkar som är bara för mumsiiiiiiga.. Mysigt stället och skönt sällskap :D perfekt lördags kväll..




Saknar dig

Jag vet att detta är kanske det hårdaste beslutet jag tagit men jag tror att det är bäst så. Det kommer aldrig bli du och jag, men det som va, var det bästa jag har upplevt tsm med en kille. Du var mitt vardag, min vän... .

Känns otroligt tomt, typ dött men jag måste ta mig igenom detta för att kunna behandla dig som det du vill.. som En vän. Jag vänder mig och kollar bak och det går inte att beskriva med ord hur mkt vi gjorde tsm, hur många matcher och hur länge vi satt uppe på nätterna och snackade skit.

 Eller hur många maträtter jag har lärt mig att laga, eller dem retiga ord du brukade skrattat åt.. bebiisen.... Det är för mkt ... orkar inte skriva mer.. h

oppas ni har förstått att daniel och jag har slutat träffas. Detaljerna ska jag inte gå in på. Men en sak är det säkert han är världens bästa kille och han har ett hjärtat av gult ! <3




<3


RSS 2.0